Logo, website en flyer's

Trouwvervoer Zeeland

100% Zeeuws aanbod.
Van liefhebbers voor liefhebbers!
Trouwvervoer Zeeland logo website flyer mockup Sparqs by Quinten

De klant

Trouwvervoer Zeeland is een bedrijf waar particulieren hun auto kunnen verhuren als trouwauto. Vervolgens kunnen klanten deze eenvoudig vergelijken en huren.

De opdracht

De opdracht was om een totale huisstijl te creëren inclusief logo, kleuren, lettertypes en de producten zoals de website en de flyer’s.

Trouwvervoer Zeeland Logo Sparqs by Quinten

Logo

De vraag van de klant was om een logo te maken met de iconische 1958 Chevrolet Corvette. Ook wilde hij unieke kleuren die niet standaard gerelateerd worden aan een bruiloft.

Trouwvervoer Zeeland Flyer ontwerp Sparqs by Quinten

Flyer

De flyer is vooral bedoeld om particulieren met een klassieke auto te overtuigen om hun auto te verhuren via Trouwvervoer Zeeland. Deze flyer is makkelijk uit te delen bij bijvoorbeeld oldtimer bijeenkomsten of auto shows.

De flyers zijn dubbelzijdig gedrukt op stevig papier met een mooie glanzende afwerking. Het formaat is A5 zodat het groot genoeg is voor de informatie en klein genoeg zodat mensen deze makkelijk kunnen meenemen en bewaren.

Trouwvervoer Zeeland website mockup

Website

Op de website krijg je al meteen een aantal prachtige auto’s te zien die te huur zijn. Vervolgens zijn er categorie pagina’s voor klassieke auto’s en moderne auto’s. Op deze manier kan de bezoeker makkelijk een auto vinden die bij hem past.

Voor de klant is het ook belangrijk dat de website makkelijk aan te passen is in de toekomst. Dit is mogelijk gemaakt door dynamische velden, waarbij door een simpel formulier in te vullen, nieuwe auto’s toegevoegd kunnen worden aan de website.

© Copyright 2023 Sparqs by Quinten
Sparqs by Quinten Logo