Logo, website, visitekaartjes en briefpapier

DVG Project-ondersteuning

Partner voor uw civiele projecten

DVG Projectondersteuning logo website visitekaartjes briefpapier mockup Sparqs by Quinten

De klant

DVG Projectondersteuning is een bedrijf wat helpt met het plannen, organiseren en managen van civiele projecten. Projecten kunnen bestaan uit grond-, weg- en waterbouw.

De opdracht

De klant wilde met zijn gloednieuwe bedrijf een vliegende start maken. Hierbij hoorde een zakelijk logo, een strakke huisstijl, visitekaartjes, briefpapier en natuurlijk een website. Naast deze opdracht heb ik ook kunnen helpen met het inrichten van een zakelijke email en agenda.

DVG Projectondersteuning Logo Sparqs by Quinten

Logo

Het gedeelte in het logo waar DVG geschreven staat, is opgebouwd uit een aantal abstracte referenties. De boog aan de bovenkant staat voor wegen en bruggen. De golvende lijn staat voor waterwerken en de onderste boog staat voor riolering. Zo zijn de belangrijkste diensten weergegeven in het logo zelf.

DVG Projectondersteuning Visitekaartjes Sparqs by Quinten

Visitekaartjes

Met veel zakelijke contacten is het natuurlijk belangrijk om na een gesprek een visitekaartje aan te kunnen bieden. Met deze strakke en zakelijke uitstraling komt het bedrijf direct goed uit de verf.

DVG Projectondersteuning Briefpapier Sparqs by Quinten

Briefpapier

Ondanks dat papier steeds minder gebruikt wordt, is briefpapier nog steeds relevant. Je kunt namelijk het ontwerp ook perfect online gebruiken. Dit geeft elke brief die verstuurd wordt een professionele uitstraling en biedt contactgegevens mocht de ontvanger dit nodig hebben.

Website

Binnenkort beschikbaar…

© Copyright 2023 Sparqs by Quinten
Sparqs by Quinten Logo